Taxa de intrare în peștera Ialomiței se achită la preot
”Biletele la părintele de la lumânări”. Peștera Ialomiței este o peșteră în Munții Bucegi, una din cele mai cunoscute din România.
”Biletele la părintele de la lumânări”. Peștera Ialomiței este o peșteră în Munții Bucegi, una din cele mai cunoscute din România.
Pentru o programă (relativ) nouă se utilizează tot manualele vechi existente în unităţile de învăţământ, elaborate pe baza programelor şcolare anterioare.
Peste 650 de milioane de euro este suma estimativă a banilor negri care ajung în buzunarele clericilor.
Efectele ”serbării cu decapitări”: o profesoară se laudă cu un desen realizat de o elevă din clasa a 8-a.
Dacă minţi, atunci vei fi calcat de maşină, în manual fiind o ilustraţie cu un copil accidentat. Invatatura: “Bine faci, bine gasesti. Rău faci, rău gaseşti”
Teoretic, noile manuale ar fi trebuit să elimine complet lecțiile care ar putea avea un impact emoțional asupra copiilor. Practic, nu s-a întâmplat așa.
La ora de religie nu este cultivată dragostea față de aproape și nici valorile morale, ci ”produsele miraculoase” care n-au vindecat niciodată pe nimeni, dar care au întreținut luxul și bunăstarea Bisericii Ortodoxe Române.
Patriarhia a apelat la o serie de vedete pentru a filma mai multe videoclipuri în care încearcă să îi convingă pe părinți să semneze cererea pentru ora de religie.
Dacă au început să specifice asta e clar că nemulțumirile oamenilor din ultimii ani au ajuns în sfârșit și la ei. Nu ne-am răcit gura degeaba… preoții se simt cu musca pe sutană.
De la răsărit până după apus, de 15 ori pe zi sistemul audio se pune în funcţiune. Dacă bate ora şapte, difuzoarele bat imitaţii de clopote de şapte ori. Şi tot aşa.