BOR: Casă parohială cu 4 etaje, comuna Corbeni, județul Argeș

Biserica Ortodoxă Română și-a construit o casă parohială cu 4 etaje în satul Poienari, comuna Corbeni, județul Argeș. Umila mănăstire, de lângă, pălește în fața mega-parohiei.

Mănăstirea Antonești

Mănăstirea Antonești

 

Parohia, hotel de 5 stele

Clădirea parohială, un adevărat hotel de 5 stele, se află chiar în curtea mănăstirii Antoneşti. Desigur, toate construcțiile aflate pe tarlaua BOR sunt scutite de taxe. Apropo, tarlaua este primită cadou de la statul român, așa cum obișnuiește săraca BOR să-și obțină averile, de pe spinarea românului nepăsător.

Casa Parohială din curtea Mănăstirii Antonești

Casa Parohială din curtea Mănăstirii Antonești. Click pe imagine pentru Google Street View!

 

Aici sunt banii dumneavoastră

Și chiar sunt aici, dragă contribuabilule, pentru că din taxele tale i-ai dai Bisericii un teren să-și facă mănăstire, dar și un hotel. Te gândeai că dacă îi mai rămân niște bani, Sfânta Biserică va construi un cămin pentru bătrâni sau îi va ajuta cumva pe nevoiași. Poate o cantină pentru acei 5 milioane de români înfometați. Așa te gândeai tu că ”ar fi uman”. Poate ai asociat umanitatea cu o instituție fățiș dezumanizată.

Casa Parohială din curtea Mănăstirii Antonești

Casa Parohială din curtea Mănăstirii Antonești

 

Demența BOR: Dacă te interesează cum sunt cheltuiți banii tăi, ataci Biserica!

Poate cauți empatia în ograda avarilor. Poate nu cauți unde trebuie. Dar atenție! Dacă o faci, preaîmbuibații BOR te vor eticheta public drept un atacator al ”Sfintei Biserici”. Libertatea de expresie și drepturile cetățeanului se plătesc scump într-o Românie îndoctrinată, lipsită de conștiință. Dacă vorbești public despre banii și averea Bisericii, ești automat catalogat drept ”dușmanul Bisericii”. Ce treabă ai tu să te interesezi cum sunt cheltuiți banii tăi? Nu poți să rămâi un contribuabil indiferent, ca până acum? Biserica pune preț pe indiferența ta, nu pe grija ta pentru averea ei. Biserica te vrea pasiv, nu activ.

Casa Parohială din curtea Mănăstirii Antonești

Casa Parohială din curtea Mănăstirii Antonești

 

BOR face afaceri, nu binefaceri

Te-ai gândit că Biserica face binefaceri, deși ai observat că acțiunile ei caritabile sunt aproape inexistente, pe când afacerile ei înfloresc de la an la an. Acceptând ”taxa bisericească”, te-ai gândit să faci un bine, dar de fapt ai pus osul, 8 ore pe zi, ca să participi și tu la întreținerea luxului popesc. Da, participi, obligat-forțat, că doar nu decizi tu unde se duc taxele tale, politicienii o fac pentru tine. Și cum popii sunt agenții lor electorali, banii tăi vor merge, cu prioritate, la popi.

Casa Parohială din curtea Mănăstirii Antonești (spate)

Casa Parohială din curtea Mănăstirii Antonești

 

Opriți finanţarea cultelor religioase de la bugetul de stat și impozitați biserica!


 Pentru asigurarea unei prezențe stabile a preotului (preoților) în parohie, acolo unde nu se află casa parohială, aceasta va fi construită, iar dacă nu sunt condiții pentru construire, Consiliul Parohial va lua măsuri pentru achiziționarea unei case existente sau pentru plata chiriei locuinței preotului, până când se va construi casa parohiala nouă. – Statutul BOR: Parohia

După recenta declarație a Patriarhului Daniel (”Societatea este robită de răutăți pricinuite de lăcomia de avere, de putere, de plăcere”) m-am hotărât să dau un ocol (cu ajutorul vostru) prin țară, să înțeleg exact ce presupune standardul BOR în ceea ce privește ”lăcomia de averi”. Luăm casele popilor (casele parohiale) la puricat. Conform învățăturilor popești, casele lor ar trebuie să emane modestie.

Dacă dorești să contribui și tu cu materiale (foto, video) despre clerici și averile lor, o poți face aici.

Comentarii