BOR: Casa parohială din satul Coplean, Cluj. Preot Mircea Dragoş
Satul Coplean are 429 de locuitori. La biserica din sat slujește din 2000 până în prezent preotul Mircea Dragoş.
Satul Coplean are 429 de locuitori. La biserica din sat slujește din 2000 până în prezent preotul Mircea Dragoş.
O școală din Târgoviște arată ca după bombardament: clasele sunt murdare, pereţii mucegăiţi şi dărâmaţi, iar WC-ul nu are apă, încălzire şi nici uşi.
BOR și-a construită o casă parohială cu 4 etaje în satul Poienari, comuna Corbeni, județul Argeș. Umila mănăstire pălește în fața mega-parohiei.
Preotul Aurelian Reit din Brașov doarme în conacul BOR și se plimbă cu Audi Q7. Împreună cu un alt preot, Aurel Colceriu, și-au trecut ilegal averile bisericii, pe numele lor.
Pentru infrastructură și alte investiții, primarul n-a mai avut bani. Atât timp cât îi asigurăm ”gurului” lux și niscai depravare, ”toate bune”.
Preotul paroh: ”Este doar din inox, care este aurit, bineînțeles are și aur. Pe jos putea să fie absolut orice, am ales granitul. Da, încălzirea este prin pardoseală.”
Nemulţumiţi de bisericile de cartier, oamenii se plâng că ridicarea lăcaşului de cult va duce la dispariţia parcului amenajat de doi ani în cartier, folosit ca loc de joacă pentru copii.
Monument istoric: ruinele unei biserici din secolul al XIII-lea, care, pe langă faptul că a fost părăsită, gunoaiele se adună grămezi.
Preotul Dan Drăgan, care slujeşte la biserica din Jibou, judeţul Sălaj, a apelat la mai multe produse moderne pentru a transforma lăcaşul lui de cult.
Genial! Austriecii încearcă să scape de povara financiară a bisericilor, dându-ni-le nouă!